Over ons

Over pistes.com

Ervoor zorgen dat jij bergen plezier beleeft tijdens je vakantie: dáár gaan wij voor. Daarom hebben we méér voor je in petto dan alleen een handige boekingsmodule waarmee je makkelijk en snel je vakantie in de bergen boekt. We willen je op deze portal namelijk helemaal gék maken van alle leuke vakantiemogelijkheden in de bergen, het hele jaar door. Van uitbundig skiën in de winter tot avontuurlijk mountainbiken in de zomer: wij zijn jouw gids naar bergen plezier.

Om jouw vakantie precies op maat te maken werken wij samen met verschillende reisaanbieders. Maar wij gaan natuurlijk verder; ook alles wat je nodig hebt op vakantie kun je vinden in onze pisteshop. En ook hiervoor werken we samen met meerdere partijen. Dit betekent dat er steeds iets anders te ontdekken valt. Zoek ons dus regelmatig op om op de hoogte te blijven en schrijf je in voor de periodieke nieuwsbrief!

Pistes.com is het initiatief van 5 bergvakantieliefhebbers. De één houdt van sneeuw, de ander van zon. Maar wat we gemeen hebben zijn de bergen én het vakantieplezier dat je het hele jaar door in die bergen kan beleven. Omdat er nog geen platform bestond waarop je álle info kunt vinden besloten wij die maar zelf te realiseren. Wie zijn wij?

Eddy Terpstra

Dat mijn volwassen kinderen nog steeds met me mee willen op wintersport: dat zegt wel iets! Ik krijg een kick van actieve vakanties met mooi weer zodat dagelijkse beslommeringen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Roel Wijma

Voor mij is winterport jezelf eerst sportief uitleven op een piste en daarna lekker ontspannen in de natuur. In de zomer ben ik trouwens ook graag in de bergen. Gezellig met familie en vrienden – onder het genot van een drankje – genieten van de prachtige omgeving… heerlijk!

Jitse Jan Bok

Lekker skiën in een witte wereld maar ook wandelen in een zonovergoten groen berglandschap: ik ben voor beide activiteiten te porren! Met andere woorden: in de winter lekker genieten van een Apfelstrudel en ’s zomers smullen van een koel Weizen-biertje…

Erik van der Schaaf

Fysiek je grenzen opzoeken geeft me een kick. Maar lekker ontspannen in een fijne omgeving vind ik ook heel prettig. Daarom kun je me zowel skiënd op een spannende piste tegenkomen als relaxed wandelend aan de voet van de Matterhorn.

Waarom Pistes.com?

Wij willen liefhebbers van bergvakanties een totaalbeleving bieden. Met deze mooie woorden bedoelen we niets anders dan dat jij op dit platform alle informatie en spullen kunt vinden waarmee je jouw bergvakantie tot een onvergetelijke ervaring maakt. Omdat we zelf ervaren winter- en zomersporters zijn, weten we wat nodig is voor een zorgeloze voorbereiding én beleving.

Bérgen informatie en inspiratie

Op Pistes.com vind je dan ook bergen informatie over wintersporten zoals skiën, langlaufen en snowboarden. Daarnaast kun je hier van alles vinden over de verschillende landen en pistes, accommodaties, evenementen en andere onderwerpen die te maken hebben met jouw wintersportvakantie. Maar ook als je ‘s zomers de bergen in wilt is Pistes.com jouw startblok. Van avontuurlijke mountainbikeroutes in Zwitserland tot adembenemend wandelen in Oostenrijk: wij zijn jouw gids en informeren, inspireren en ontzorgen je graag.

We zijn een groeiend platform

Je zult op Pistes.com steeds meer informatie vinden over alle mogelijke wintersport- en zomersportbestemmingen. Zo gaan we het platform uitbreiden met bestemmingen in Scandinavië, Canada en Amerika. Ook ben je welkom in onze webshop waar je spullen kunt aanschaffen voor maximale vakantiebeleving: van skipak tot wandelschoenen en van zonnebril tot langlaufski’s.

Meer informatie

We staan als berggidsen voor je klaar om je naar een topvakantie te brengen. Neem contact op als je ergens meer over wilt weten!

Mark | 

32 jaar

“Pistes.com is niet alleen een merk en een platform voor avontuurlijke vakanties in de bergen: het is vooral ook een (berg)gids! Door alle bijzondere, relevante, complete en verrassende informatie en inspiratie leidt pistes.com je naar de ultieme vakantiebeleving”.

Sophie | 

27 jaar

“Pistes.com is niet alleen een merk en een platform voor avontuurlijke vakanties in de bergen: het is vooral ook een (berg)gids! Door alle bijzondere, relevante, complete en verrassende informatie en inspiratie leidt pistes.com je naar de ultieme vakantiebeleving”.
Vorige
Volgende

Bekijk de mooiste gebieden

Deel je eigen verhaal en foto’s!

Deel je onvergetelijke momenten en foto’s met pistes.com. De meest toffe verhalen en foto’s plaatsen we op de site én belonen we met een verrassing.

Vertel hier je verhaal3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw