Winter Zomer

Evenementen

Zomerseizoen (01-04-2022 tot 01-10-2022)

Nog onbekend.

Disclaimer: ondanks het feit dat Pistes.com bovenstaande met de grootste zorg heeft samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid bij onjuistheden.

Evenementen buiten Europa

De beste 5 Amerikaanse festivals en vakanties die zeker de moeite waard zijn tijdens je bezoek aan de Verenigde Staten van Amerika.

Albuquerque International Balloon Fiesta

1 - 9 oktober 2022 | Albuquerque (VS)

Dit evenement, dat garanderen we, is als niets dat je ooit eerder in je hele leven hebt gezien! Stel je een lucht voor die gevuld is met honderden verschillende gekleurde heteluchtballonnen die in de lucht zweven. Je kunt deze fantasie werkelijkheid laten worden wanneer je het Albuquerque International Balloon Fiesta bezoekt, dat elk jaar in Ne Mexico wordt gehouden, en getuige bent van meer dan 500 luchtballonnen die over je hoofd vliegen, waardoor een bijna magische sfeer voor de bezoekers ontstaat. Niet alleen kijken, maar je krijgt hier ook de kans om met een heteluchtballon omhoog te vliegen, waardoor het een van de beste festivals in de VS is. Aanvullende informatie: De ballonvaarten worden in rekening gebracht en u kunt ter plaatse informeren naar de prijzen.

Burning Man Festival

30 augustus 2022 | Black Rock Desert, Nevada (VS)

Dit is een festival waarvoor je zeker een datum in je agenda moet reserveren. Hoewel vaak beschouwd als een hippiefestival, ligt de ware essentie van het festival in de gemeenschap van de mensen en hun band, die alles in het festival samen vanaf het begin creëert. Doe mee met de Amerikaanse vieringen, die bestaan uit gekke kunstinstallaties, prachtige muziekuitvoeringen en gewoon de geweldige energie van de mensen die dit jaarlijkse evenement bijwonen. Als je iemand bent die iets rauws en echts wil ervaren en niet de typische toeristische dingen in Amerika, dan is dit een van de beste Amerikaanse festivals om te bezoeken.

Aloha Festival

n.n.b. | Honolulu, Hawaii (VS)

Als je op zoek bent naar goede festivalvieringen in de Amerikaanse cultuur, ideaal voor alle soorten reizigers, zoals gezinnen met kinderen, dan is het Aloha-festival dat de Hawaiiaanse cultuur viert, het juiste festival voor jou! Dit festival, dat op één eiland plaatsvindt om het Hawaiiaanse erfgoed en de cultuur te behouden, bestaat ook uit straatoptredens en muziekshows, waaronder enkele proeverijen en workshops om meer te weten te komen over de Hawaiiaanse cultuur. Dit festival staat garant voor een leuk avontuur voor jou en je gezin!
Vorige
Volgende

Boek hier je ticket naar bergen plezier!

Ontvang 10% KORTING op je eerste bestelling!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een actie. 
Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling in onze shop.

Soorten zomersport

Het bieden van bergen plezier: dát is onze drive. Daarom kun je op pistes.com niet alleen makkelijk en snel je vakantie in de bergen boeken, maar vind je hier ook alle informatie en spullen die je nodig hebt voor ultiem vakantieplezier. Van voorpret tot zonnebril, van accommodatie tot de meest gewaagde afdaling: je vindt het op pistes.com

Vorige
Volgende

Deel je eigen verhaal en foto’s!

Deel je onvergetelijke momenten en foto’s met pistes.com. De meest toffe verhalen en foto’s plaatsen we op de site én belonen we met een verrassing.

Vertel hier je verhaal3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw