Winter Zomer

De Pistekoning

Denk je echt dat ruim een miljoen Nederlanders die elk jaar vertrekken naar de besneeuwde gebieden in het buitenland om daar te genieten van een fijne skivakantie, denk je nou echt dat die mensen nu thuis gaan blijven?

No way! Want volgens de Nederlandse Ski Vereniging is, zolang de skigebieden door de overheid niet op oranje of rood worden gezet, in feite ook weinig aan de hand.
De meest populaire ski bestemmingen in Frankrijk, Italië, Duitsland en Oostenrijk zijn momenteel op een paar kleine uitzonderingen na, heel goed toegankelijk.

De skivakantie liefhebbers zijn nu – en altijd – het meest geïnteresseerd waar en hoeveel sneeuw er gaat vallen.

Je kunt dus vooralsnog zonder vrees je skivakantie gaan boeken, maar eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming zou je moeten constateren dat er toch het een en ander veranderd is.
Om maar gelijk het belangrijkste item aan te pakken, de après-ski van vroeger is helaas overleden aan het Coronavirus.
Tenten afgeladen met honderden hossende en drinkende mensen, dat kun je wel vergeten. De organisatoren van de grote events zijn momenteel druk op zoek naar passende oplossingen, zodat de Corona maatregelen nageleefd worden en de bezoekers ook tevreden kunnen zijn.

De sportieve geest van de skivakanties viert straks hoogtij, alle wintersporten kunnen naar hartelust beoefend worden. In de skilift met een mondkapje, maar op de piste zelf ben je echter hoe dan ook weer de PistenKoning!
In de zin van sportieve prestaties, genot van het vrije gevoel, sneeuw en zon, wind in je oren terwijl je onbevreesd de meest steile piste afraast, in die zin is er niets aan de hand.

Deel je eigen verhaal en foto’s!

Deel je onvergetelijke momenten en foto’s met pistes.com. De meest toffe verhalen en foto’s plaatsen we op de site én belonen we met een verrassing.

Onze top 3 gebieden

1. Oostenrijk

2. Italië

3. Canada

Boek je wintersport!

Pisteshop

Het bieden van bergen plezier: dát is onze drive. Daarom kun je op pistes.com niet alleen makkelijk en snel je vakantie in de bergen boeken, maar vind je hier ook alle informatie en spullen die je nodig hebt voor ultiem vakantieplezier. Van voorpret tot zonnebril, van accommodatie tot de meest gewaagde afdaling: je vindt het op pistes.com

Vorige
Volgende

Ontvang 10% KORTING op je eerste bestelling!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een actie.
Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling in onze shop.

Bekijk eens deze wintersporten

Ook in de zomer bieden de bergen je volop vakantieplezier. Van lekker relaxed wandelen tot uitbundig moutainbiken, van avontuurlijk parasailen tot genieten van diverse evenementen.

Deel je eigen verhaal en foto’s!

Deel je onvergetelijke momenten en foto’s met pistes.com. De meest toffe verhalen en foto’s plaatsen we op de site én belonen we met een verrassing.

Vertel hier je verhaal