De PisteKoning!

De PisteKoning! Pistes.com

Denk je echt dat ruim een miljoen Nederlanders die elk jaar vertrekken naar de besneeuwde gebieden in het buitenland om daar te genieten van een fijne skivakantie, denk je nou echt dat die mensen nu thuis gaan blijven?

No way! Want volgens de Nederlandse Ski Vereniging is, zolang de skigebieden door de overheid niet op oranje of rood worden gezet, in feite ook weinig aan de hand.
De meest populaire ski bestemmingen in Frankrijk, Italië, Duitsland en Oostenrijk zijn momenteel op een paar kleine uitzonderingen na, heel goed toegankelijk.

De skivakantie liefhebbers zijn nu - en altijd - het meest geïnteresseerd waar en hoeveel sneeuw er gaat vallen.

Je kunt dus vooralsnog zonder vrees je skivakantie gaan boeken, maar eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming zou je moeten constateren dat er toch het een en ander veranderd is.
Om maar gelijk het belangrijkste item aan te pakken, de après-ski van vroeger is helaas overleden aan het Coronavirus.
Tenten afgeladen met honderden hossende en drinkende mensen, dat kun je wel vergeten. De organisatoren van de grote events zijn momenteel druk op zoek naar passende oplossingen, zodat de Corona maatregelen nageleefd worden en de bezoekers ook tevreden kunnen zijn.

De sportieve geest van de skivakanties viert straks hoogtij, alle wintersporten kunnen naar hartelust beoefend worden. In de skilift met een mondkapje, maar op de piste zelf ben je echter hoe dan ook weer de PistenKoning!
In de zin van sportieve prestaties, genot van het vrije gevoel, sneeuw en zon, wind in je oren terwijl je onbevreesd de meest steile piste afraast, in die zin is er niets aan de hand.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

  • De PisteKoning! Pistes.com
  • De PisteKoning! Pistes.com
  • De PisteKoning! Pistes.com
Ben je een stoere badass? Rij dan de daken-piste! - Pistes.com

Ben je een stoere badass? Rij dan de daken-piste!

Dit is echt ongelooflijk! Ben je steeds op zoek naar nieuwe thrills en wil je aan je skivakantie een onvergetelijke ervaring toevoegen? Vergeet dan alle “gewone” pistes of ze nou groen, wit, rood... lees verder »

Skipistes in tijden van Corona - Pistes.com

Skipistes in tijden van Corona

Wij hopen allemaal vanuit de bodem van ons hart, dat er binnenkort weer een tijd komt wanneer je bij het woord Corona alleen denkt aan dat mexicaans biertje met een schijfje citroen in de hals van het... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.