Winter Zomer

Ben je een stoere badass? Rij dan de daken-piste!

Dit is echt ongelooflijk! Ben je steeds op zoek naar nieuwe thrills en wil je aan je skivakantie een onvergetelijke ervaring toevoegen?
Vergeet dan alle “gewone” pistes of ze nou groen, wit, rood of zwart zijn en ga voor de ultieme ervaring van daken-skiën! Bij deze uitdaging giert de adrenaline door je aderen!

Hier zie je een waaghals bezig die van de dik besneeuwde daken in de Franse wintersportplaats Avoriaz (ja, trendy en hot, daar moet je zijn) af dendert alsof het niks is. Als extraatje voegt hij nog en passant allerlei trucjes toe. Ongelooflijk wat er allemaal mogelijk is op de lange latten! Doe hem dit liever niet na…

Toegegeven, het is niet voor softies. Mocht je na het zien van onderstaand youtube filmpje besluiten dat dit toch niet jouw cup of tea is, geen probleem. Iedereen kan dromen, toch?

Deel je eigen verhaal en foto’s!

Deel je onvergetelijke momenten en foto’s met pistes.com. De meest toffe verhalen en foto’s plaatsen we op de site én belonen we met een verrassing.

Onze top 3 gebieden

1. Oostenrijk

2. Italië

3. Canada

Boek je wintersport!

Pisteshop

Het bieden van bergen plezier: dát is onze drive. Daarom kun je op pistes.com niet alleen makkelijk en snel je vakantie in de bergen boeken, maar vind je hier ook alle informatie en spullen die je nodig hebt voor ultiem vakantieplezier. Van voorpret tot zonnebril, van accommodatie tot de meest gewaagde afdaling: je vindt het op pistes.com

Vorige
Volgende

Ontvang 10% KORTING op je eerste bestelling!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een actie.
Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling in onze shop.

Bekijk eens deze wintersporten

Ook in de zomer bieden de bergen je volop vakantieplezier. Van lekker relaxed wandelen tot uitbundig moutainbiken, van avontuurlijk parasailen tot genieten van diverse evenementen.

Deel je eigen verhaal en foto’s!

Deel je onvergetelijke momenten en foto’s met pistes.com. De meest toffe verhalen en foto’s plaatsen we op de site én belonen we met een verrassing.

Vertel hier je verhaal