Ben je een stoere badass? Rij dan de daken-piste!

Ben je een stoere badass? Rij dan de daken-piste! Pistes.com

Dit is echt ongelooflijk! Ben je steeds op zoek naar nieuwe thrills en wil je aan je skivakantie een onvergetelijke ervaring toevoegen?
Vergeet dan alle “gewone” pistes of ze nou groen, wit, rood of zwart zijn en ga voor de ultieme ervaring van daken-skiën! Bij deze uitdaging giert de adrenaline door je aderen!

Hier zie je een waaghals bezig die van de dik besneeuwde daken in de Franse wintersportplaats Avoriaz (ja, trendy en hot, daar moet je zijn) af dendert alsof het niks is. Als extraatje voegt hij nog en passant allerlei trucjes toe. Ongelooflijk wat er allemaal mogelijk is op de lange latten! Doe hem dit liever niet na…

Toegegeven, het is niet voor softies. Mocht je na het zien van onderstaand youtube filmpje besluiten dat dit toch niet jouw cup of tea is, geen probleem. Iedereen kan dromen, toch?

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

  • Ben je een stoere badass? Rij dan de daken-piste! Pistes.com
  • Ben je een stoere badass? Rij dan de daken-piste! Pistes.com
Skipistes in tijden van Corona - Pistes.com

Skipistes in tijden van Corona

Wij hopen allemaal vanuit de bodem van ons hart, dat er binnenkort weer een tijd komt wanneer je bij het woord Corona alleen denkt aan dat mexicaans biertje met een schijfje citroen in de hals van het... lees verder »

We love all colour Pistes - Pistes.com

We love all colour Pistes

"We love all colour Pistes" Dat is onze nieuwe Pay-off. Omdat het staat voor elk wat wils en een grote diversiteit aan aanbod. Wij willen allerlei verschillende Pistes laten zien, van de steilste tot... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.